banner

Skús vyladenú mobilnú aplikáciu

rating

Manažér gastronomickej prevádzky

Včerajšie

FOOD TIME s. r. o.

Andreja Žarnova 11, Trnava, Slovensko

Vzdialenosť od teba uvidíš po zadaní adresy vo výpise ponúk.


Plat

1 700 - 2 300 € hrubého

V závislosti od kvalifikácie a skúseností kandidáta.

Úväzok

Práca na plný úväzok

Vzdelanie

Stredoškolské alebo odborné vyučenie s maturitou

Jazyky

Angličtina (Mierne pokročilá)

Zaradené

Obchod, Výroba, Manažment, Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo, Vedúci predajne/prevádzky, Vedúci prevádzky, Prevádzkar, F&B manažér


O pozícii

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Náplň práce:

  1. Plánovanie a organizácia prevádzky jedálne, kuchyne a ďalších stravovacích zariadení.
  2. Prijímanie a adaptácia nových zamestnancov.
  3. Účasť na meetingoch na centrále spoločnosti.
  4. Riadenie prevádzkového a finančného manažmentu na prevádzke.
  5. Dohľad nad každodennými operáciami (inventúry, objednávania, manipulácia s hotovosťou).
  6. Znalosť odberateľských zmlúv a ich dodržiavanie.
  7. Monitoring a kontrola každodenných výdavkov na prácu, tovar a dodávky v súlade s rozpočtovými cieľmi.
  8. Objednávanie tovaru a komunikácia s dodávateľmi.
  9. Komunikácia s klientami, personálom a zamestnancami na prevádzke, riešenie sťažností a poskytovanie zákazníckej služby.
  10. Zabezpečenie kvality servírovaných jedál a dodržiavanie hygienických a bezpečnostných štandardov.
  11. Vybavovanie administratívnej práce a korešpondencie.
  12. Spracovanie a kontrola dochádzky podriadených zamestnancov.
  13. Dodržiavanie HACCP a hygienických zásad na prevádzke ako aj znalosť skladovania potravín, zásad BOPZP a PO.

Zamestnanecké výhody, benefity:


  • Dlhodobá istota zamestnania
  • Férové jednanie
  • Podpora kariérneho rastu v rámci spoločnosti
  • Firemné akcie, teambuildingy
  • Motivačné odmeny
  • Služobný mobil
  • Notebook

Informácie o výberovom konaní:
Kontaktovaní budú prednostne kandidáti spĺňajúci dané požiadavky.

Požiadavky na zamestnanca:

Osobnostné predpoklady:

Zodpovednosť a spoľahlivosť

Organizačné schopnosti

Odolnosť voči stresu a flexibilita

Líderské schopnosti a autorita

Zameranie na zákazníka

Zmysel pre detail a čistotu


Odborné zručnosti a vedomosti:

Znalosť HACCP a hygienických noriem

Skúsenosti so skladovým hospodárstvom

Znalosť základov ekonomiky prevádzky

Znalosť gastronómie a výživových požiadaviek​

Skúsenosti s vedením tímu

Základy práce s počítačom a softvérom na evidenciu stravy

Alebo skús mobilnú apku

Uvidíš ponuky vo svojom okolí a všetky svoje odpovede budeš mať vždy poruke

Naskenuj kód

V Práci za rohom máš najväčšiu šancu nájsť si prácu blízko domova a prestať dochádzať. Vyberaj z voľných miest a brigád po celom Slovensku, napríklad v lokalitách Bratislava, Košice, Prešov, Žilina, Banská Bystrica, Nitra, Trnava, Trenčín a mnohých ďalších.

Používame cookies, pozri Podmienky služby. A tiež chránime tvoje osobné údaje, pozri Zásady ochrany súkromia. Viac o reklame na portáloch Alma Career a transparentnosti si môžete prečítať na našej Informačnej stránke. Tu je naša Technická špecifikácia.