Manažér gastronomickej prevádzky
Včerajšie
FOOD TIME s. r. o.
Andreja Žarnova 11, Trnava, Slovensko
Vzdialenosť od teba uvidíš po zadaní adresy vo výpise ponúk.
Plat
1 700 - 2 300 € hrubého
V závislosti od kvalifikácie a skúseností kandidáta.
Úväzok
Práca na plný úväzok
Vzdelanie
Stredoškolské alebo odborné vyučenie s maturitou
Jazyky
Angličtina (Mierne pokročilá)
Zaradené
Obchod, Výroba, Manažment, Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo, Vedúci predajne/prevádzky, Vedúci prevádzky, Prevádzkar, F&B manažér
O pozícii
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
Náplň práce:
- Plánovanie a organizácia prevádzky jedálne, kuchyne a ďalších stravovacích zariadení.
- Prijímanie a adaptácia nových zamestnancov.
- Účasť na meetingoch na centrále spoločnosti.
- Riadenie prevádzkového a finančného manažmentu na prevádzke.
- Dohľad nad každodennými operáciami (inventúry, objednávania, manipulácia s hotovosťou).
- Znalosť odberateľských zmlúv a ich dodržiavanie.
- Monitoring a kontrola každodenných výdavkov na prácu, tovar a dodávky v súlade s rozpočtovými cieľmi.
- Objednávanie tovaru a komunikácia s dodávateľmi.
- Komunikácia s klientami, personálom a zamestnancami na prevádzke, riešenie sťažností a poskytovanie zákazníckej služby.
- Zabezpečenie kvality servírovaných jedál a dodržiavanie hygienických a bezpečnostných štandardov.
- Vybavovanie administratívnej práce a korešpondencie.
- Spracovanie a kontrola dochádzky podriadených zamestnancov.
- Dodržiavanie HACCP a hygienických zásad na prevádzke ako aj znalosť skladovania potravín, zásad BOPZP a PO.
Zamestnanecké výhody, benefity:
- Dlhodobá istota zamestnania
- Férové jednanie
- Podpora kariérneho rastu v rámci spoločnosti
- Firemné akcie, teambuildingy
- Motivačné odmeny
- Služobný mobil
- Notebook
Informácie o výberovom konaní:
Kontaktovaní budú prednostne kandidáti spĺňajúci dané požiadavky.
Požiadavky na zamestnanca:
Osobnostné predpoklady:
Zodpovednosť a spoľahlivosť
Organizačné schopnosti
Odolnosť voči stresu a flexibilita
Líderské schopnosti a autorita
Zameranie na zákazníka
Zmysel pre detail a čistotu
Odborné zručnosti a vedomosti:
Znalosť HACCP a hygienických noriem
Skúsenosti so skladovým hospodárstvom
Znalosť základov ekonomiky prevádzky
Znalosť gastronómie a výživových požiadaviek
Skúsenosti s vedením tímu
Základy práce s počítačom a softvérom na evidenciu stravy
Alebo skús mobilnú apku
Uvidíš ponuky vo svojom okolí a všetky svoje odpovede budeš mať vždy poruke
Naskenuj kód
V Práci za rohom máš najväčšiu šancu nájsť si prácu blízko domova a prestať dochádzať. Vyberaj z voľných miest a brigád po celom Slovensku, napríklad v lokalitách Bratislava, Košice, Prešov, Žilina, Banská Bystrica, Nitra, Trnava, Trenčín a mnohých ďalších.
Používame cookies, pozri Podmienky služby. A tiež chránime tvoje osobné údaje, pozri Zásady ochrany súkromia. Viac o reklame na portáloch Alma Career a transparentnosti si môžete prečítať na našej Informačnej stránke. Tu je naša Technická špecifikácia.