banner

Skús vyladenú mobilnú aplikáciu

rating

Kuchár/ka závodného stravovania

Stále hľadajú

FOOD TIME s. r. o.

Bytčická 16 01101 Žilina - Žilina

Vzdialenosť od teba uvidíš po zadaní adresy vo výpise ponúk.


Plat

956 € hrubého


O pozícii

Náplň práce
-Príprava jedál teplej a studenej kuchyne podľa stanovených receptúr a technologických postupov.
-Dodržiavanie technologických postupov a noriem pri príprave jedál s dôrazom na kvalitu, chuť a prezentáciu.
-Zodpovednosť za kvalitu pripravených jedál a ich správne skladovanie podľa hygienických predpisov.
-Udržiavanie hygienicky čistého pracoviska v súlade so systémom HACCP v kuchyni a pridružených priestoroch.
-Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka a návrhoch nových jedál v súlade s aktuálnymi trendmi a požiadavkami zákazníkov.
-Kontrola surovín a ich správneho skladovania, sledovanie doby spotreby a zabezpečenie minimálneho plytvania.
-Práca s profesionálnym kuchynským vybavením a zabezpečenie jeho správneho používania a údržby.
-Komunikácia so skladníkom alebo nadriadeným pri objednávaní surovín alebo hlásení ich nedostatku.
-Zodpovednosť za bezpečnosť pri práci – používanie ochranných pomôcok a dodržiavanie zásad BOZP a PO.
-Spolupráca s tímom kuchyne a zaisťovanie hladkého chodu prevádzky.
-Riešenie mimoriadnych situácií (napr. oneskorené dodávky surovín, nečakaný počet stravníkov) v spolupráci s nadriadeným.
-Reprezentácia spoločnosti prostredníctvom profesionálneho správania, etického vystupovania a dodržiavania pracovných zásad.
-Plní pokyny nadriadeného pracovníka.
-Dodržiava zásady BOZP a PO
-Dodržiava normy ISO 9001 : 2015, 22000 : 2018, 14001 : 2015, 45001: 2018.


Pracovné podmienky

Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na neurčitý čas


Pracovný čas
06:00 - 14:30


Zmennosť
jednozmenná


Nočná práca
Nie


Sezónna práca
Nie


Pracovné miesto vhodné pre
Absolventa


Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
956 mesačne


Druh voľnej pracovnej pozície
Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére


Ponúkané výhody
Ubytovanie hradené Ubytovanie zabezpečené


Požiadavky na zamestnanca

Požadovaný stupeň vzdelania
Úplné stredné odborné vzdelanie - hotelová akadémia - 63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I
Úplné stredné odborné vzdelanie


Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
Nie


Znalosť jazyka požaduje
ovládanie všetkých definovaných jazykov


Cudzí jazyk
anglický stredná - pokročilá B1 a B2
tagalský stredná - pokročilá B1 a B2


Všeobecné spôsobilosti
analyzovanie a riešenie problémov
finančná a ekonomická gramotnosť
fyzická zdatnosť
informačná gramotnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
organizovanie a plánovanie práce
samostatnosť


Osobnostné predpoklady
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
pamäť
pozornosť
praktické myslenie
spoľahlivosť
trpezlivosť


Ďalšie požiadavky
na danú pozíciu je nutné mať:
1. odbornú spôsobilosť na výkon epidemiologicky závažných činností pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov
2. zdravotný preukaz
3. znalosť oboch uvedených cudzích jazykov

V Práci za rohom máš najväčšiu šancu nájsť si prácu blízko domova a prestať dochádzať. Vyberaj z voľných miest a brigád po celom Slovensku, napríklad v lokalitách Bratislava, Košice, Prešov, Žilina, Banská Bystrica, Nitra, Trnava, Trenčín a mnohých ďalších.

Používame cookies, pozri Podmienky služby. A tiež chránime tvoje osobné údaje, pozri Zásady ochrany súkromia. Viac o reklame na portáloch Alma Career a transparentnosti si môžete prečítať na našej Informačnej stránke. Tu je naša Technická špecifikácia.